Notice: Array to string conversion in /var/www/html/plugins/Scripto/views/shared/index/transcribe.php on line 477
Array | View file
Carta del Restaurant Gaig
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1877
« Document anterior | Document següent » |
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual
Els peixos frescos El llom de salmó "poché" a la sal grosa [:]950 L'escalop de salmó amb salse de crancs de riu [:]995 El rap a la catalana [:]840 El llóm de lluç amb verduretes al vapor [:]840 El tronc de lluç rostit amb patates i girgoles [:]840 El lluç amb pasta de fúll i salse de crancs de riu [:]840 El lluç amb amb angules i salsa verda [:]1300
Amb admiració per aquests buscador de Taules. Carles Gaig 5-3-87
Les carns La cuixa d'ánec confitada al estil occitá [:] 695 La magret d'ánec amb taronjes xineses [:] 795 El filet de vedella amb foie-gras fresc al oporto [:]1200 El filet de vedella al pebre verd de la india [:]820 Els petits filets amb prunes i pinyons al curry [:]980 El entrecot amb escalunyes al vi de madeira [:] 1100 Els dos tournedos dos salses "demi-glase" i roquefort [:]980 Les supremes de guatlle amb foie-gras fresc i raim [:]1125
Aquest mati a la boqueria
Ensalada de salmon y angulas a la vinagreta de cava [:] [895?] Angulas [:] 1350 "Cassolet" occita [:] 490 Hojaldre de esparragos [:] 625 Sopa de apio y pintada [:] 325 Jamon de jabugo [:] 950 Cigalas a la plancha [:] 950 Pulpitos de playa con alcachofas [:] 1600 Chipirones salteados [:] 800 Filetes de lenguado y caviar irani [:] 1200 Cazoleta de cigalas y tallarina de playa [:] 950 Lomo de ciervo con salsa de trufas [:] 1200 Solomillo de pato al whisky [:] 1100