Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant Gaig

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1877

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

Els peixos frescos El llom de salmó "poché" a la sal grosa [:]950 L'escalop de salmó amb salse de crancs de riu [:]995 El rap a la catalana [:]840 El llóm de lluç amb verduretes al vapor [:]840 El tronc de lluç rostit amb patates i girgoles [:]840 El lluç amb pasta de fúll i salse de crancs de riu [:]840 El lluç amb amb angules i salsa verda [:]1300

Amb admiració per aquests buscador de Taules. Carles Gaig 5-3-87

Les carns La cuixa d'ánec confitada al estil occitá [:] 695 La magret d'ánec amb taronjes xineses [:] 795 El filet de vedella amb foie-gras fresc al oporto [:]1200 El filet de vedella al pebre verd de la india [:]820 Els petits filets amb prunes i pinyons al curry [:]980 El entrecot amb escalunyes al vi de madeira [:] 1100 Els dos tournedos dos salses "demi-glase" i roquefort [:]980 Les supremes de guatlle amb foie-gras fresc i raim [:]1125

Aquest mati a la boqueria

Ensalada de salmon y angulas a la vinagreta de cava [:] [895?] Angulas [:] 1350 "Cassolet" occita [:] 490 Hojaldre de esparragos [:] 625 Sopa de apio y pintada [:] 325 Jamon de jabugo [:] 950 Cigalas a la plancha [:] 950 Pulpitos de playa con alcachofas [:] 1600 Chipirones salteados [:] 800 Filetes de lenguado y caviar irani [:] 1200 Cazoleta de cigalas y tallarina de playa [:] 950 Lomo de ciervo con salsa de trufas [:] 1200 Solomillo de pato al whisky [:] 1100

Current Page Discussion [edit] [història]