Notice: Array to string conversion in /var/www/html/plugins/Scripto/views/shared/index/transcribe.php on line 477
Array | View file
Carta del Restaurant Gaig
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1876
« Document anterior | Document següent » |
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual
Les amanides i entrants freds La terrina de "foie-gras" d'anec d'el empordá al natural[:]925 L'amanida de "foie-gras" endivies i guatlle [:]845 L'amanida "café de Paris" [:]475 Els rotllets de salmó fumat i angulas [:]890 L'amanida de mongetes blanques i arangades [:]425 El pastis d'escórpora [:]525 Els entrants calents Els pebróts d'el "Piquillo" farcits de brandada amb salsa de pabrots [:]625 La brandada de bacallá [:]560 La sopa de marisc amb pasta de full [:]760 La sopa de ceba "Lyonaise" gratinada [:]325 La sopa de pescadors amb arroz [:] 575 Els canalons gratinats [:]330 Les cloisses amb mongetes d'el ganxet [840]
El nostre menú Endivias al roquefort Canelones gratinados Entercot a la pimienta Flan o crocanti Pan y vino [:] 1180