Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant el Sant Jordi de Canet

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/6037

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

CALENTES ELABORADES AMB CREMA DE LLET:

.D'estragó fresc ( creada pel salmó) .De crustacis al chartreusse verd (Creada pel turbó) .De cebollí (Creada per vieires i el llenguado) .D'alls tendres (Creada pels llagostins) .D'ostres a la llimona (Creada pel llobarro) .Cinc pebres (Creada pel rap) .A les tres mostasses (Creada pels escalopipns de filet)

ALTRES ELABORADES SENSE CREMA DE LLET:

.A la llimona i mantega (Creada pel llenguado) .De crustacis (Creada pel rap) .De bunyols de mar (Creada pel llobarro) .De cabrales a la sidra (Creada per l'entrecot) .Vinagreta calenta de flors de farigola i lavanda (Creada per la perdiu) .Al paté i oporto (Creada pel filet de badella) .De bolets d'ivern (Creada per l'entrecot) .Reducció de Madeira i de vinagres de fruites (Creada pel foie fresc d'oca) .Reducció d'oporto i de vinagre de Módena (Creada pel fetge fresc d'ànec)


[marge dret]"Un confortable lugar para la buena gastronomía que produce la alegría del espléndido yantar". Torcuato Luca de Tena, escritor y académico, 1981

"Per ninou, un excel.lent sopar". M.ª Aurelia Capmany, escriptora, 1982

"La cocina de José M.ª Fló, causa gran sorpresa, se trata de una cocina de rebosante imaginación, de un constante ejercicio de fantasía y un inagotable caudal de ideas culinarias". Gourmet, 1984

"José M.ª Fló, un vanguardista de la restauración". Antoni Salvà, Última Hora, 1986

"Un Confortable lugar para la buena gastronomía y qué dichoso sería haciendo de esto mi hogar. Las dos cosas son rigurosamnete ciertas. Comprobarlo es una verdadera delicia. Doy fe de ello". Joaquín Calvo Sotelo, escritor y académico, 1981

"Si vale la comparación, se diría que la cocina de José M.ª Fló, sugiere un taller de artistas de Renacimiento. En ella se desarrolla una labor constante de investigación entre productos y sabores". Diario Baleares, 1986

"José M.ª Fló, gran estudioso e investigador de la cocina mediterránea, profundo conocedor de la gastronomía europea y experto del mundo de la restauración, está considerado como un destacado intelectual de la misma". Joana Mas, Última Hora, 1985

"José M.ª Fló, el gran artista de los fogones que marcará época, siendo uno de los pocos profesionales que, a nivel internacional, están a disposición de sentar cátedra en su especialidad. En definitiva una intelectual de la cocina destinado a entrar en la historia por la puerta principal". Alfredo Nieto, crítico gastronómico Radio Popular cadena COPE, 1986

EL SANT JORDI DE CANET[fi marge dret]

Current Page Discussion [edit] [història]