Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant el Sant Jordi de Canet

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/6038

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

[subratllat]POSTRES[fi subratllat]

Macedonia de fruites naturals[:]575.- Xarrups del día[:]600.- Gelats del día[:]600.- Copa de fred-calent[:]950.- Flamejat de fruites cubert de xocolata trufat[:]900.- Suc natural de taronja[:]450.- Meló farcit de fruites[:]750.- Pomes guisades amb fruits secs a la mel[:]550.- Maduixots al gust[:]475.- Prunes, figues i passes cüites a l'Armagnac[:]775.- Peres al vi farcides de xarrup de vi negre dolç[:]750.- Surtit de patita reposteria[:]750.- Pastissos casolans del día[:]600.- Fruita del temps[:]400.- Merengues de Canet amb salse de fruites i xocolata calent[:]700.- Kiwis a la crema de llet amb canyella[:]525.- Crema de xocolata trufat[:]675.-


[marge esquerre]EL SANT JORDI DE CANET

"José M.ª Fló, a nuestro juicio, uno de los diez mejores cocineros de Europa". The New York Times, 1982

"El maestro que reina en la cocina y hechiza deliciosos paladares de la cocina catalano-francesa, se llama José M.ª Fló Codina y en el comedor su encantadora esposa M.ª Jesús Lobato". GEO, 1983

"Cocina creativa, donde los guisos son una continua innovación, José M.ª Fló junto con su mujer M.ª Jesús, consiguen en los fogones satisfacer sus vocaciones de creadores". Cambio 16, 1984

"Platos imaginativos y nuevos". Rafael Ansón y Manuel Martín Ferrand Revista Tiempo, 1982

"Asociación catalano-francesa dentro del mejor espíritu Nouvelle Cousine. Curiosos sabores, inmejorable calidad. Excelente bodega". Le Figaro, 1984

"Quan la cuina esdevé un repte. La cuina d'en Josep M.ª Fló, entre una simfonia de Hayden i una cançó de Brassens". Antoni Serra, escriptor, 1983

"José M.ª Fló número uno en cocina, un lugar en donde -digámoslo de entrada- no tienen cabida mediocres ni conservadores". Miguel Roca, crítico gastronómico Última Hora, 1983

"José M.ª Fló es un gran cocinero que ha sabido aunar la cocina tradicional y los productos de mayor calidad, con una nueva concepción de cocina. La bodega es soberbia, los precios son justos teniendo en cuenta el ambiente, la calidad de la comida y lo esmerado del servicio". Román Galdón, crítico gastronómico Play Boy, 1984

"José M.ª Fló y M.ª Jesús Lobato, han sabido arreglárselas para que comer en su casa sea un auténtico placer". Guía Viajar, 1982 [fi marge esquerre]

Current Page Discussion [edit] [història]