Notice: Array to string conversion in /var/www/html/plugins/Scripto/views/shared/index/transcribe.php on line 477
Array | View file
Carta del Restaurant el Sant Jordi de Canet
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/6036
« Document anterior | Document següent » |
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual
[subratllat]CARTA DE SALSES[fi subratllat]
FREDES
AMB BASE D'OUS: .Salsa Whisky .Mahonesa .Tàrtara .Holandesa Adecuades per a entrants, plats freds, peixos i crustacis en general, al vapor, planxa, grill o a la sal
ALLIOLIS .Allioli normal .Allioli de mel .Allioli suau .All i julivert Adecuades per a carns, peixos, hortalises, bolets etc... a la planxa, grill o brassa.
VINAGRETES .Vinagreta .Vinagreta de mostassa amb escalonies .Romesco .Vinagreta amb formatge de cabra Adecuades per amanides crudités, espàrregs, verdures i hortalises
.Per altres combinacions, consulti la nostra carta d'olis i vinagres
NOTA: Sense suplement de preu, preguem sol.liciti la seva salsa o salses per vostè seleccionades, a l'encarregar els plats escollits
[marge esquerre]EL SANT JORDI DE CANET
"José M.ª Fló, a nuestro juicio, uno de los diez mejores cocineros de Europa". The New York Times, 1982
"El maestro que reina en la cocina y hechiza deliciosos paladares de la cocina catalano-francesa, se llama José M.ª Fló Codina y en el comedor su encantadora esposa M.ª Jesús Lobato". GEO, 1983
"Cocina creativa, donde los guisos son una continua innovación, José M.ª Fló junto con su mujer M.ª Jesús, consiguen en los fogones satisfacer sus vocaciones de creadores". Cambio 16, 1984
"Platos imaginativos y nuevos". Rafael Ansón y Manuel Martín Ferrand Revista Tiempo, 1982
"Asociación catalano-francesa dentro del mejor espíritu Nouvelle Cousine. Curiosos sabores, inmejorable calidad. Excelente bodega". Le Figaro, 1984
"Quan la cuina esdevé un repte. La cuina d'en Josep M.ª Fló, entre una simfonia de Hayden i una cançó de Brassens". Antoni Serra, escriptor, 1983
"José M.ª Fló número uno en cocina, un lugar en donde -digámoslo de entrada- no tienen cabida mediocres ni conservadores". Miguel Roca, crítico gastronómico Última Hora, 1983
"José M.ª Fló es un gran cocinero que ha sabido aunar la cocina tradicional y los productos de mayor calidad, con una nueva concepción de cocina. La bodega es soberbia, los precios son justos teniendo en cuenta el ambiente, la calidad de la comida y lo esmerado del servicio". Román Galdón, crítico gastronómico Play Boy, 1984
"José M.ª Fló y M.ª Jesús Lobato, han sabido arreglárselas para que comer en su casa sea un auténtico placer". Guía Viajar, 1982 [fi marge esquerre]