Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant Casa Chus

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/584

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

[subr]PESCADOS[fi subr] RODABALLO A LA PLANCHA CON SALSA HOLANDESA [:]1.375 LENGUADO A LA PARRILLA [:]1.350 FILETES DE LENGUADO RELLENOS DE MARISCO EN SALSA DE GAMBAS [:]1.350 MERLUZA AL VAPOR CON JULIANA DE VERDURAS [:]1.050 RAPE AL TOMILLO EN COMPOTA DE TOMATE [:]950 LUBINA A LOS AJOS [:]1.500 SUPREMA DE LUBINA EN SALSA DE PIMIENTOS DEL PIQUILLO [:]1.575 PARRILLADA DE PESCADOS Y MARISCOS [:] 1.600 SALMON A LA PLANCHA CON SALSA BEARNESA [:]975 [subr]CARNES[fi subr] ENTRECOT DE TERNERA [:]775 CHULETON DE TERNERA (600 grs)[:] 975 SOLOMILLO DE TERNERA A LA BROCHE [:]1.375 SOLOMILLO DE TERNERA A LA SALSA DE ECHALOTAS [:]1.200 PIERNA O, PALETILLA DE LECHAL DE BURGOS AL HORNO [:]1.100 COSTILLITAS A LA MILANESA [:]900 [subr]POSTRES [fi subr] FRUTAS DEL TIEMPO EN MACEDONIA [:]250 HELADO DE CHOCOLATE CON AVELLANAS [:]250 HELADO DE GRAND MARNIER [:]350 HELADO DE NUECES.NATA.y MIEL [:]350 SORBETE DE PERA [:]350 SORBETE DE LIMON [:]350 SORBETE DE FRAMBUESA [:]350 FLAN CASERO [:]200 PUDING DE FRUTAS [:]250 CREMA CATALANA [:]200 FRESAS CON NATA O ZUMO DE NARANJA [:]400 PASTELERIA DE LA CASA [:]300 IRISH COFEE[:]350

Current Page Discussion [edit] [història]