Notice: Array to string conversion in /var/www/html/plugins/Scripto/views/shared/index/transcribe.php on line 477
Array | View file
Carta del Restaurant Casa Chus
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/583
« Document anterior | Document següent » |
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual
[subr]SUGERENCIAS DE APERITIVO[fi subr] JAMON DE JABUGO EN VIRUTAS 525'_ TACOS DE QUESO MANCHEGO DE SAUCO 300'_ ANCHOADA PROVENZAL 400'_ CALAMARES ROMANA 300'_ SALPICON DE MARISCO 425'_ BOQUERONES MARINADOS 225'_ "CAP I POTA " A LA VINAGRETA 300'_ [subr]ENTRANTES[fi subr] GAZPACHO [_blAnco Rojo CREmA FRIA CALAbAcines melon viCEnTil? + J.J.][:]300 CREMA DE PUERROS[:]300 SOPA DE PESCADORESESPARRAGOS YEnPAVIA? Con COlAS GAmBA[:]450 ESCALIBADA[(Con AnchoAS?)][:]400 ENSALADA DE LA HUERTA[:]300 ENSALADA DE JUDIAS VERDES y COLAS DE GAMBAS[:]550 ENSALADA DE MUSELINA DE AGUACATE Y SALMON MARINADO[:]550 ENSALADA DE ENDIVIAS Y MANZANA AL ROQUEFORT[:]425 FONDOS DE ALCACHOFA RELLENOS DE MARISCO[:]500 TORTILLA DE FRUTOS DE MAR[:]375 CAZUELITA DE JUDIAS CON ALMEJAS[:]575 GUISANTES A LA MENTA CON CEBOLLITAS[:]400 CARACOLES DE MAR GRATINADOS[:]450 [??? RellenAs mARisco HUEVos ? FRItos SArRDina] [subr]MARISCOS[fi subr]* ALMEJAS VIVAS[:]900 ALMEJAS A LA MARINERA[:]950 CIGALAS, GAMBAS O LANGOSTINOS A LA MANERA DE SAN CARLOS[:]1.550 LANGOSTA A LA PLANCHA[:]5.500 kg. CENTOLLA[:]2.400 kg. BOGAVANTE A LA AMERICANA[:]5.500 kg. "ESPARDENYAS" FRITAS[:]1.350 [*PUEDE UD. SELECCIONAR EN NUESTRO VIVERO LA PIEZA QUE DESEE]