Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant Casa Chus

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/583

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

[subr]SUGERENCIAS DE APERITIVO[fi subr] JAMON DE JABUGO EN VIRUTAS 525'_ TACOS DE QUESO MANCHEGO DE SAUCO 300'_ ANCHOADA PROVENZAL 400'_ CALAMARES ROMANA 300'_ SALPICON DE MARISCO 425'_ BOQUERONES MARINADOS 225'_ "CAP I POTA " A LA VINAGRETA 300'_ [subr]ENTRANTES[fi subr] GAZPACHO [_blAnco Rojo CREmA FRIA CALAbAcines melon viCEnTil? + J.J.][:]300 CREMA DE PUERROS[:]300 SOPA DE PESCADORESESPARRAGOS YEnPAVIA? Con COlAS GAmBA[:]450 ESCALIBADA[(Con AnchoAS?)][:]400 ENSALADA DE LA HUERTA[:]300 ENSALADA DE JUDIAS VERDES y COLAS DE GAMBAS[:]550 ENSALADA DE MUSELINA DE AGUACATE Y SALMON MARINADO[:]550 ENSALADA DE ENDIVIAS Y MANZANA AL ROQUEFORT[:]425 FONDOS DE ALCACHOFA RELLENOS DE MARISCO[:]500 TORTILLA DE FRUTOS DE MAR[:]375 CAZUELITA DE JUDIAS CON ALMEJAS[:]575 GUISANTES A LA MENTA CON CEBOLLITAS[:]400 CARACOLES DE MAR GRATINADOS[:]450 [??? RellenAs mARisco HUEVos ? FRItos SArRDina] [subr]MARISCOS[fi subr]* ALMEJAS VIVAS[:]900 ALMEJAS A LA MARINERA[:]950 CIGALAS, GAMBAS O LANGOSTINOS A LA MANERA DE SAN CARLOS[:]1.550 LANGOSTA A LA PLANCHA[:]5.500 kg. CENTOLLA[:]2.400 kg. BOGAVANTE A LA AMERICANA[:]5.500 kg. "ESPARDENYAS" FRITAS[:]1.350 [*PUEDE UD. SELECCIONAR EN NUESTRO VIVERO LA PIEZA QUE DESEE]

Current Page Discussion [edit] [història]