Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant Bonanova

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3251

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

PESCADOS Y MARISCOS Salmo fresc a la brasa[:]1575 Bacalla a la crema de alls tendres o samfaina[:]1575 Rap a la planxa o romana[:]2475 Cueta de rap amb panses i pinyons[:]1950 Llenguado peça a la brasa[:]2375 Rap amb bolets (girgoles)[:]2650 Tronc de lluc a la brasa o vapor[:]2175 Clatell de lluc a la Donostia[:]1975 Salmo fresc a la crema d'alls tendres[:]1675 Tonyina fresca a la brasa o samfaina[:]1675 Tronc de lluc al forn amb alls[:]2275 Sipia de platja estofada amb cloisses[:]1675 Llenguado peça meuniere [o?] ametlles[:]2475 Daurada peça a la graella o al forn[:]2350 Molls a la brasa o fregits[:]1675 Suprema de llobarro al forn ó graella[:]2350 Turbot de tall al forn ó graella[:]2350

POSTRES

Maduixetes de bosc al gust[:]775 Assortit de pastisseria amb trufas, gemes o profiterols[:]675 Flam amb nata[:]325 Suc de taronja natural[:]325 Tarta al whisky[:]575 Pinya natural[:]400 Crocant[:]490 Crema catalana amb xocolata[:]450 Tartuf[:]490 Tarta de tres gustos de xocolata[:]600 Biscuit amb xocolata[:]575 Crema catalana quemada[:]390 Gelat de xixona[:]490 Mel i mato[:]390 Sorbets de la casa[:]675 Delicias de llimona[:]425

VINOS BLANCS Raimat Chardonnay[:]1575 Ermita de Espiells[:]1500 Blanc pescador[:]1100 Giro Ribo (antes Baldus)[:]975 Raventos i Blanc (El Preludi)[:]1575 Viña Sol[:]1075 Marques de Caceres[:]1075 Blanc de Blancs Monistrol[:]975 ROSADOS Raimat Cabernet Souvignon[:]1375 Cresta Rosa[:]1100 Señorio de Sarria[:]875 Marques de Caceres[:]1075 Perelada Cabernet Souvignon[:]1275 Mateus Rose[:]1175 NEGRES Raimat tempranillo[:]1775 Baron de Ley[:]1475 Rioja Bordon[:]1450 Loriñon[:]875 Viña Salceda[:]1475 Remelluri[:]1775 Coronas Torres[:]975 Raimat Abadia[:]1200 Pesquera[:]2275 CAVES Raimat Chardonnay[:]2175 Brut Segura Viudas "Aria"[:]1475 Gramona Imperial[:]2375 Brut Nature Chandon[:]1975 Brut Raventos i Blanc[:]2375

[Al [nostre?] amic i client Miquel Sen] [Dibuix d'una firma Adolfo?...] [Barcelona? 12 septembre? 1993]

Current Page Discussion [edit] [història]