Notice: Array to string conversion in /var/www/html/plugins/Scripto/views/shared/index/transcribe.php on line 477
Array | View file
Carta del Restaurant Bonanova
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3250
« Document anterior | Document següent » |
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual
Xanguet fregit[:]1975 Llamantol peça a la graella[:]2975 Cranca peça preparada[:]2300 Angulas Est. Bilbao[:]2950 Amanida d'angules i faves[:]2475 PLATOS DE TEMPORADA Gambes de platja frescas amb all i julivert[:]2975 Torrades amb escalibada i anxoves[:]875 Cloisses vives, a la planxa o marinera [s/peso?][:]1975 Girgoles saltadas (bolets)[:]875 Navalles a la planxa[:]1375 Revoltim de bolets i gambes[:]975 Escamalrlans a la planxa[:]2975 Revoltim de cervells i alls tendres[:]875 Calamarsets fregits[:]1975 Assortit de peixet fregit[:]1475 Popets saltats[:]1975 Carxofes del temps fregides[:]675 Calamarsets saltats amb rossignols i faves[:]1975 Faves del temps a la catalana[:]1100 Molls petits fregits[:]1250 Amanida d'angules[:]2975 Gambes de platja a la planxa[:]2975 Amanida de favetes del temps a la menta[:]1100 Assortiment de marisc a la planxa[:]2975 Cassoleta d'escamarlans i cloisses[:]- Revoltim d'angules i alls tendres[:]1875 Escopinyes de mar vives[:]1375 Truita de xanguet[:]975 Pebrots de piquillo farcits de cranca[:]1375 Rossinyols saltats[:]1875 1/2 llamantol bullit amb amanida[:]1650 Esparrecs verds a la graella[:]1175 Escarola amb nous a la menta[:]750 Cebas tendras a la graella[:]750 Esparrecs pericos bullits[:]1175
ENTRANTES
Pernil serra (gla)[:]1825 Truita a la paisana[:]690 [Enciams?] de Tudela amb anxoves[:]875 Mongetes tendres saltades amb pernil[:]775 [Enciams?] amb esparrecs[:]875 Amanida de llenties, fesolets i escalibada[:]975 Alvocat amb gambes[:]1200 Espinacs a la catalana (amb panses i pinyons)[:]675 Escalibada[:]950 Alberginies farcides[:]975 Esparrecs[:]925 Endivies amb gambes[:]1175 Col·i·flor saltada amb botifarra negra[:]690 Amanida d'alvocat sola [o?] amb nous[:]750 Sopa de peix[:]775 Amanida d'endivies[:]750 Consome amb rovell de ou [o?] xeres[:]390 Amanida d'api[:]650 Canelons de la casa[:]850 Amanida del temps[:]690 Mongetes bajoques estofadas amb cloisses[:]975
CARNES Y CAZA
Cuixa de gall dindi amb prunes i pinyons[:]825 Filet de vedella amb rocafort [:]1975 Entrecot de bou a la graella[:]1750 1/2 conill a la graella amb all i oli[:]975 Conill amb cargols[:]1250 Turnedo amb xampinyons[:]1975 Puntes d'espatlla de cabrit[:]1750 Filet de bou a la graella[:]1875 Cua de toro estofat amb cebes[:]1150 Filet de vedella a la graella[:]1675 Anec del Emporda a la taronja[:]1400 Entrecot de vedella al roquefort[:]1775 Peus de porc amb girgoles (bolets)[:]1250 Entrecot de vedella a la graella[:]1675 Cervellets arrebossats[:]775 Costelles de xai a la brasa[:]1175 Ronyons saltats al xeres[:]675 Costelletes de cabrit arrebossades[:]1175