Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant Bonanova

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3250

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

Xanguet fregit[:]1975 Llamantol peça a la graella[:]2975 Cranca peça preparada[:]2300 Angulas Est. Bilbao[:]2950 Amanida d'angules i faves[:]2475 PLATOS DE TEMPORADA Gambes de platja frescas amb all i julivert[:]2975 Torrades amb escalibada i anxoves[:]875 Cloisses vives, a la planxa o marinera [s/peso?][:]1975 Girgoles saltadas (bolets)[:]875 Navalles a la planxa[:]1375 Revoltim de bolets i gambes[:]975 Escamalrlans a la planxa[:]2975 Revoltim de cervells i alls tendres[:]875 Calamarsets fregits[:]1975 Assortit de peixet fregit[:]1475 Popets saltats[:]1975 Carxofes del temps fregides[:]675 Calamarsets saltats amb rossignols i faves[:]1975 Faves del temps a la catalana[:]1100 Molls petits fregits[:]1250 Amanida d'angules[:]2975 Gambes de platja a la planxa[:]2975 Amanida de favetes del temps a la menta[:]1100 Assortiment de marisc a la planxa[:]2975 Cassoleta d'escamarlans i cloisses[:]- Revoltim d'angules i alls tendres[:]1875 Escopinyes de mar vives[:]1375 Truita de xanguet[:]975 Pebrots de piquillo farcits de cranca[:]1375 Rossinyols saltats[:]1875 1/2 llamantol bullit amb amanida[:]1650 Esparrecs verds a la graella[:]1175 Escarola amb nous a la menta[:]750 Cebas tendras a la graella[:]750 Esparrecs pericos bullits[:]1175

ENTRANTES

Pernil serra (gla)[:]1825 Truita a la paisana[:]690 [Enciams?] de Tudela amb anxoves[:]875 Mongetes tendres saltades amb pernil[:]775 [Enciams?] amb esparrecs[:]875 Amanida de llenties, fesolets i escalibada[:]975 Alvocat amb gambes[:]1200 Espinacs a la catalana (amb panses i pinyons)[:]675 Escalibada[:]950 Alberginies farcides[:]975 Esparrecs[:]925 Endivies amb gambes[:]1175 Col·i·flor saltada amb botifarra negra[:]690 Amanida d'alvocat sola [o?] amb nous[:]750 Sopa de peix[:]775 Amanida d'endivies[:]750 Consome amb rovell de ou [o?] xeres[:]390 Amanida d'api[:]650 Canelons de la casa[:]850 Amanida del temps[:]690 Mongetes bajoques estofadas amb cloisses[:]975

CARNES Y CAZA

Cuixa de gall dindi amb prunes i pinyons[:]825 Filet de vedella amb rocafort [:]1975 Entrecot de bou a la graella[:]1750 1/2 conill a la graella amb all i oli[:]975 Conill amb cargols[:]1250 Turnedo amb xampinyons[:]1975 Puntes d'espatlla de cabrit[:]1750 Filet de bou a la graella[:]1875 Cua de toro estofat amb cebes[:]1150 Filet de vedella a la graella[:]1675 Anec del Emporda a la taronja[:]1400 Entrecot de vedella al roquefort[:]1775 Peus de porc amb girgoles (bolets)[:]1250 Entrecot de vedella a la graella[:]1675 Cervellets arrebossats[:]775 Costelles de xai a la brasa[:]1175 Ronyons saltats al xeres[:]675 Costelletes de cabrit arrebossades[:]1175

Current Page Discussion [edit] [història]