Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant Risco

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1061

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

[CTB1 / C25 /888] semana de la Cocina de los pescados de las rías y la mar. Del 1 al 8 de Diciembre de Restaurante RISCO Alto de Laredo / LAREDO Carta de Platos La chef Ines a preparado hoy para Vd Revuelto de puerros con angulas[:]950 Perrechico[:]1300 Revuelto perrechico[:]1300 Salteado de perrechico y cigalitas[:]1600 Verduras naturales de la Pesquera[:]750 Bocaditos de pimientos del piquillo[:]850 Huevos Arcipreste de Hita con Langosta[:]1200 Tarrinas de berenjena rellenas de cordero[:]1000 (y perrechicos al queso curado de Pido) Tartaleta de Hojaldre con esparragos Trigueros[:]750 (al queso de la Miña) Angulas[:]1400 Lomo de Merluza con Angulas[:]1600 Tarta de queso con Grosella[:]350 Flan de queso con fresas[:]350 BODEGAS COLABORADORAS: Bodegas Corral-D. Jacobo - Bodegas Los Curros-Rueda - Bodegas Faustino Martínez Bodegas Franco Españolas - Bodegas Berberana - Bodegas Luis Mejía-Islero - Bodegas Peñascal Bodegas M. Cáceres - Bodegas Campo Viejo - Bodegas Viña Berceo.

Current Page Discussion [edit] [història]