Transcriu-me!!

[-]  Normes de transcripció

Normes de transcripció per a la col·lecció "Cartes i menús de restaurant"

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Transcriu-me!!

Carta del Restaurant l'Oliana

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/2902

« Document anterior | Document següent » |

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual

CTB 1/ C5/159'

Santaló, 54 L'OLIANA RESTAURANT Tels.201 06 47 . 201 32 82

REBOSTERIA DE LA CASA - 5 PEÇES -[:]750 CREMA CATALANA -[:]600 PINYA NATURAL -[:]450 MADUIXES AL GUST -[:]750 MIL FULLS DE MADUIXETES -[:]750 SUC DE TARONJA NATURAL -[:]495 MOUSSE DE LLIMONA -[:]600 MOUSSE DE XOCOLATA -[:]690 PROFITEROLS AMB XOCOLATA CALENTA -[:]650 PASTIS DE POMA "TATIN" -[:]690 PASTIS DE FORMATGE FRESC -[:]650 PASTIS DE TIRAMISÚ -[:]690 MIL FULLS DE TRUFA -[:]725 GELAT D'AMETLLA -[:]650 GELAT DE CAFE -[:]690 GELAT DE BISCUIT AMB XOCOLATA CALENTA -[:]650 GELAT DE FORMATGE -[:]650 GELAT DE XOCOLATA -[:]600 GELAT DE VAINILLA -[:]600 SORBET DE LLIMONA -[:]650 SORBET DE MARC - MOET -[:]700 MEL I MATÓ -[:]600 MÚSIC AMB MOSCATELL O MALVASIA -[:]600

Current Page Discussion [edit] [història]