Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant Santiaguiño

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1924



« Document anterior

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

Sugerencias del Sheff PLATOS DEL DIA [:] COGOLLOS DE TUDELA CON ATUN - 750 ROVELLONS SALTEADOS - 1300 ESPARRGOS BRASEADOS CON ROMESCO - 825 PASTEL DE VERDURAS - 750 ENSALADA DE SETAS Y LANGOSTINOS - 750 ENSALADA DE NARANJA Y JAMON DE PATO - 850 ENSALADA DE TRUCHA AHUMADA Y KIWI - 825 CREMA DE GAMBAS - 750 FIDEOS ROSSOS - 895 REVOLTILLO DE HABAS Y GAMBAS - 750 POPURRI DE SETAS - 950 TORRADAS CON ESCALIBADA Y ANCHOAS - 950 ESCALIBADA CON JABUGO 975 SUGERENCIAS DEL CHEF [:] RAPE AL HORNO CON SETAS - 1800 MERLUZA CON ROSSIÑOLS A LA CREMA 1750 FRICANDO DE RODABALLO - 1950 FRICASE DE SALMON - 1300 LENGUADO A LA ALMENDRA 1900 BROCHETA DE SALMON Y LANGOSTINOS - 1800 BUTIFARRA CON ROVELLONS - 1200 ENTRECOT A LA MOSTAZA - 1400 SOLOMILLO CUATRO PIMIENTAS 1950 Sopas y Entrantes PARA PICAR [:] OSTRAS FLOR (1/2 DOCENA) 950 MEJILLONES AL VAPOR 350 BERBERECHOS AL VAPOR 350 NAVAJAS PLANCHA 500 VARIADO DE PESCADITO FRITO 975 EMPANADA GALLEGA 500 PIMIENTOS DE PIQUILLO RELLENOS 850 ESCALIBADA CON ANCHOAS 750 TORRADAS CON ANCHOAS 950 PULPO GALLEGO 1100 CANAILLAS (300 GRS) 1300 JAMON JABUGO 1800 CHIPIRONES A LA MALAGUEÑA 1300 ALMEJAS MARINERA 1300 ENSALADA TEMPLADA DE SALMON 700 CALDO GALLEGO 350 SOPA DE PESCADO 750 ESPARRAGOS DOS SALSAS 850 ENSALADA DE SANTIAGO 750 GUISANTES SALTEADOS CON JABUGO 750 XATO DE VILANOVA 750 COKTAIL DE GAMBAS 850 GARBANZOS CON FRUTOS DE MAR 875 ESQUEIXADA DE BACALAO 900 CHIPIRONES CON POCHAS 1300 CHANGURRO GRATINADO 1300 VIEIRAS A LA GALLEGA 1500 HABITAS A LA MENTA 1300 ANGULAS 2950 Pescados y Mariscos [:] FIDEOS ROSSOS 895 ARROZ NEGRO 895 PAELLA MIXTA (2 PERS.) (NO FESTIVOS) 1950 PAELLA DE MARISCOS (2 PERS.) (NO FESTIVOS) 1950 PAELLA DE MARISCOS (2 PERSONAS) 4000 PESCADOS [:] BACALAO AL ROQUEFORT 1300 BACALAO AL PIL PIL 1300 BACALAO A LA MUSELINA DE AJO 1300 BACALAO CON SANFAINA 1300 SALMON PLANCHA 850 MERLUZA PLANCHA 1500 RAPE PLANCHA 1600 LENGUADO PLANCHA 1750 RODABALLO PLANCHA 1950 MERLUZA A LA GALLEGA 1950 SUQUET DE RAPE CON ALMEJAS 1950 LENGUADO AL CAVA 1950 RODABALLO CON ANGULAS Y ALMEJAS 2950 RAPE CON BOGABANTE 2950 SALMON ALA CREMA DE ENELDO C/GAMBAS 1300 MERLUZA RELLENA DE CHANGURRO 1900 MERLUZA SANTIAGUIÑO 1750 COLAS DE RAPE AL HORNO 1950 PARRILLADA DE PESCADO 3250 CALDERETA DE BOGABANTE 3250 PESCADO A LA SAL S/P

Current Page Discussion [edit] [history]