Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant Santiaguiño

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1923



Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

Carnes [:] MARISCOS NECORAS (PIEZA) 700 CIGALAS PLANCHA (300 grs) 2950 GAMBAS PLANCHA (300 GRS) 2950 CENTOLLO FRANCES (PIEZA) 2200 BUEY DE MAR ALMEJAS VIVAS (12) 1950 MARISCADA (2 PERSONAS) 5750 CENTOLLO GALLEGO (Kg) 7000 BOGABANTE PLANCHA (1/2 Kg) 4400 LANGOSTA PLANCHA (kG) 10500 CAMARON (100 GRS) S/M PERCEBES (100 GRS) S/M CARNES [:] SOLOMILLO CAFE PARIS 1950 SOLOMILLO A LA CREMA DE ANCHOAS 1950 SOLOMILLO A LA PLANCHA 1950 ENTRECOT PLANCHA 1250 ENTRECOT A LA PIMIENTA 1400 ENTRECOT AL ROQUEFORT 1400 CARNE A LA GALLEGA 975 COSTILLAS DE CORDERO 1100 BISTEC CON GUARNICION 750 ASOCIACION DE RESTAURANTES GALLEGOS Grupo Mareusa SANTIAGUIÑO Dn. José Manuel Castro Buenos Aires 2-4, 08029 Barcelona, Telf. 4103022 CASA DURO Dña. María Jesús Arias Valín. Provenza 271, 08008 Barcelona, Telf. 2153237 CASA DARÍO Dn. Darío Duro Villar Consejo de Ciento 256, 08011 Barcelona, Telf. 2533135 RÍAS DE GALICIA Dn Cándido Iglesias Barciela Lérida 7, 08004 Barcelona, Telf. 4248152 MARISQUEIRO PANDURIÑO Dn. Cándido Iglesias Barciela Floridablanca 3, 08015 Barcelona, Telf. 3257016 MESÓN LOS PACOS Dn.Antonio González Rodríguez Bailén 83-85, 08009 Barcelona, Tlf. 2314906 MEDULIO Dn José Luis López Fraga Avda. Príncipe de Asturias 6, 08012 Barcelona, Telf. 2173868 MESÓN MORRIÑA Dn. Luis Meire Villamor Parlamento 46, 08015 Barcelona, Telf. 2419336 SOLERA GALLEGA Dn. Manuel Fernández Pérez París 176, 08036 Barcelona, Telf. 3229140 LA BUENA BRASA Dn.José Luis Iglesias Barciela Aribau 159, 08036 Barcelona, Telg. 4104783 Hostelería Gallega RESTAURANTE SANTIAGUIÑO

Current Page Discussion [edit] [history]