[-] Normes de transcripció
- Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
- Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
- No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
- Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
- Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
- Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
- Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
- Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
- Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
- Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
- Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".
Scripto | Transcribe Page
Carta del Restaurant la Luna en la Calle
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1345
« Document anterior | Document següent »
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual.
Omelettes [:] Auvergnate: roquefort, menta fresca. 290 Paysanne: jamón York, queso rallado de Parma 310 Savoyarde: panceta ahumada, patatas, puerro, gruyere. 310 Sud: gambas frescas, pizcas de ajo. 330 Aux Herbes: perejil, tomillo, estragón. 290 Lyonnaise: cebollinos naturales salteados. 280 Nordique: tomate natural, anchoas, ajo. 330 Bonne Maison: puntas de espárragos, mantequilla, ron. 330 Assiettes Combinées [:] Pâté de Campagne, Camembert, guarnición. 510 Pâté de Porto, apio al roquefort, guarnición. 530 Pâtés variés, jamón serrano, salchichón de Vic. 550 Plateau de fromage/tabla de quesos 570 Dessertes-Postres Tarte au Citron - Tarte Maison 290 Charlotte 280 Mousse au Chocolat 200 Glaces aux trois Parfums/ Helados 170