Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant la Luna en la Calle

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1345



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

Omelettes [:] Auvergnate: roquefort, menta fresca. 290 Paysanne: jamón York, queso rallado de Parma 310 Savoyarde: panceta ahumada, patatas, puerro, gruyere. 310 Sud: gambas frescas, pizcas de ajo. 330 Aux Herbes: perejil, tomillo, estragón. 290 Lyonnaise: cebollinos naturales salteados. 280 Nordique: tomate natural, anchoas, ajo. 330 Bonne Maison: puntas de espárragos, mantequilla, ron. 330 Assiettes Combinées [:] Pâté de Campagne, Camembert, guarnición. 510 Pâté de Porto, apio al roquefort, guarnición. 530 Pâtés variés, jamón serrano, salchichón de Vic. 550 Plateau de fromage/tabla de quesos 570 Dessertes-Postres Tarte au Citron - Tarte Maison 290 Charlotte 280 Mousse au Chocolat 200 Glaces aux trois Parfums/ Helados 170

Current Page Discussion [edit] [history]