Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant la Luna en la Calle

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/1344



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

Salades [:] Plein Sud :] lechuga francesa, aguacate de Martinica, naranja, gambas frescas 390 Endivies [:] endivias belgas, nueces californianas, queso gruyere 370 Niçoise[:] lechuga francesa, tomates, huevo duro, anchoas de la Escala, atún del Norte, pimiento, pepinos, cebolla, olivas 410 Lyonnaise [:] escarola (o del tiempo) dados de panceta ahumada, cebolla, corteza de pan, huevo blando 300 De Saison [:] ensalada verde del tiempo 200 Exotique [:] aguacate de Martinica, pasas de Corinto, maíz douce, palmitos bahianos, tomates, piña tropical 460 Nicole[:] Champignon de París, roquefort, nueces californianas. 400 Alsacianne[:] manzanas, patatas, champignon de París, blanco de apio, remolacha, jamón York, salchichón de Vic, lechuga francesa. 450 Landaise[:] maíz douce, tomate, atún del Norte, corazón de alcachofas, huevo duro 410 Printanniere [:] lechuga francesa, olivas, tomate, jamón York, gruyere, col blanca. 400

Current Page Discussion [edit] [history]