Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant l'Olivé

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/310



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

L'OLIVÉ BAR RESTAURANT MUNTANER, 171 (XAMFRÀ CÒRSEGA) TEL. 2309027 08036 BARCELONA AMANIDA DE FAVES A LA MENTA FRESCA - 530 ESPARRECS DE GAVÀ NATURALS I FREDS - 775 VICHYSSOISE (CREMA DE PORROS) - 475 BACALLÀ ESQUEIXAT - 620 "TOSTA DE TRUCHA AHUMADA" (PER LA CASA) - 770 BUNYOLS DE BACALLÀ -490 AMANIDA L'OLIVÈ - 540 GASPATXO - 465 ESCALIVADA - 485 "MOUSSE DE FOIE" - 790 CALÇOTS ARREBOSSATS - 475 FESOLETS FREGITS AMB CEBA I ANXOVES - 550 COCA DEL MARESME AMB PERNIL - 1375 COCA DEL MARESME AMB ASSORTIT D'EMBOTITS - 625 GAMBES AMB ALLET - 885 BRANDADA DE BACALLÀ- 590 ESPINACS A LA CATALANA - 465 CANELONS DE LA CASA - 570 BACALLÀ A LA LLAUNA - 950 RAP AMB ALL CREMAT - 1180 RAP A LA PLANXA - 1100 XIPIRONS A LA "MALAGUEÑA" - 945 CLATELL DE LLUÇ (JOSEP BALAGUER) - 1100

Current Page Discussion [edit] [history]