Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant l'Olivé

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/6539



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

L'OLIVÉ BAR RESTAURANT MUNTANER, 171 (XAMFRÀ CÒRSEGA) - TEL. 230 90 27 - BARCELONA 36 ESPATLLETA DE CABRIT AL FORN - 950 ENTRECOTE A LA CREMA D'ANXOVES - 825 ENTRECOTE A LA GRAELLA - 800 FILET DE VEDELLA A LA GRAELLA - 925 BROXETA A LA CATALANA - 550 PEUS DE PORC A L'ESTIL DE LA MARIA - 450 FRICANDO AMB MOIXERNONS - 580 CONILL AMB CARGOLS - 575 CERVELLETS DE BÈ A LA ROMANA - 580 RONYONS DE BÈ AMB ALL I JULIVERT - 520 COSTELLETES DE CABRIT A LA MILANESA - 750 BOTIFARRA AMB MONGETES - 450 CONFIT D'ANEC AMB PATATES ROSTIDES - 725 TRUITES [:] PATATA I CEBA - 250 CARBASSÓ - 250 CATALANA - 290 ALLS TENDRES - 240 ALBERGINIES - 250 CARXOFES - 290 ESPINACS - 250 XANGUET- 350 COCA DEL MARESME TORRADE AMB TOMAQUET - 125

Current Page Discussion [edit] [history]