[-] Normes de transcripció
- Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
- Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
- No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
- Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
- Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
- Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
- Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
- Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
- Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
- Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
- Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".
Scripto | Transcribe Page
Carta del Restaurant l'Olivé
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/6538
« Document anterior | Document següent »
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual.
L'OLIVÉ BAR RESTAURANT MUNTANER, 171 (XAMFRÀ CÒRSEGA) - TEL. 230 90 27 - BARCELONA 36 TRUITA DE XANGUET- 350 PATE AL PEBRE VERD - 325 GAMBES A L'ALLET - 625 FESOLETS FREGITS AMB CEBA I ANXOVES - 360 COCA DEL MARESME AMB PERNIL 780 COCA DEL MARESME AMB ASSORTIT D'EMBOTITS - 375 BRANDADA DE BACALLA - 390 SOPA DE GALETS AMB PILOTETES - 225 AMANIDA L'OLIVE 325 "POCHAS" AMB MORRO I ORELLA - 320 ESPINACS A LA CATALANA - 280 SOPA DE CEBA - 280 TRUITA D'ALLS TENDRES - 240 OUS AL FORN AMB ANXOVES - 250 FABES A LA CATALANA - 480 CALÇOTS ARREBOSSATS - 225 CANELONS DE LA CASA - 375 ARRÒS DE BACALLA (CASSOLA) 420 PAELLA PARELLADA - 675 (MINIM 2 PERSONES) BACALLÀ AMB CIGRONS, CARXOFES I SÌPIA - 725 RAP AL ALL CREMAT - 875 RAP A LA PLANXA - 850 CLATELL DE LLUÇ "SANTURCE" - 750 XIPIRONS A LA "MALAGUEÑA" 625 ROGERS A LA CATALANA 875 CALAMARS A LA PLANXA 750