Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant l'Olivé

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/6538



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

L'OLIVÉ BAR RESTAURANT MUNTANER, 171 (XAMFRÀ CÒRSEGA) - TEL. 230 90 27 - BARCELONA 36 TRUITA DE XANGUET- 350 PATE AL PEBRE VERD - 325 GAMBES A L'ALLET - 625 FESOLETS FREGITS AMB CEBA I ANXOVES - 360 COCA DEL MARESME AMB PERNIL 780 COCA DEL MARESME AMB ASSORTIT D'EMBOTITS - 375 BRANDADA DE BACALLA - 390 SOPA DE GALETS AMB PILOTETES - 225 AMANIDA L'OLIVE 325 "POCHAS" AMB MORRO I ORELLA - 320 ESPINACS A LA CATALANA - 280 SOPA DE CEBA - 280 TRUITA D'ALLS TENDRES - 240 OUS AL FORN AMB ANXOVES - 250 FABES A LA CATALANA - 480 CALÇOTS ARREBOSSATS - 225 CANELONS DE LA CASA - 375 ARRÒS DE BACALLA (CASSOLA) 420 PAELLA PARELLADA - 675 (MINIM 2 PERSONES) BACALLÀ AMB CIGRONS, CARXOFES I SÌPIA - 725 RAP AL ALL CREMAT - 875 RAP A LA PLANXA - 850 CLATELL DE LLUÇ "SANTURCE" - 750 XIPIRONS A LA "MALAGUEÑA" 625 ROGERS A LA CATALANA 875 CALAMARS A LA PLANXA 750

Current Page Discussion [edit] [history]