[-] Normes de transcripció
- Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
- Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
- No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
- Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
- Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
- Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
- Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
- Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
- Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
- Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
- Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".
Scripto | Transcribe Page
Carta del Restaurant l'Olivé
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3212
« Document anterior | Document següent »
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual.
RESTAURANT L'OLIVÉ Muntaner, 171 (xamfrà Còrsega) - Tels. 430 90 27-322 98 47. Fax. 419 74 62 - 08036 Barcelona CLATELL DE LLUÇ SANTURCE - 1900 RAP A LA PLANXA - 2290 RAP AMB ALL CREMAT - 2350 SALMÓ FRESC ESCALOPAT AL FORN AMB ESPINACS - 1650 XIPIRONS SALTEJATS AMB CEBA I TOMÀQUET - 1550 BACALLÀ A LA LLAUNA - 1445 ESTOFAT DE SÍPIA, PATATES I PÈSOLS - 1680 BACALLÀ AMB CIGRONS, CARXOFES I SÍPIA - 1550 CALAMARSOS DE PLATJA A LA ROMANA - 1825 LLENGUADO PLANXA O CATALANA - 2185 FRICANDÓ AMB MOIXERNONS - 1175 ESPATLLETA DE CABRIT AL FORN - 2025 MAGRET D'ÀNEC AMB SALSA DE MADUIXOTS - 1480 CONFIT D'ÀNEC AMB SALSA DE MADUIXOTS - 1480 CONFIT D'ÀNEC AMB PATATES ROSTIDES - 1470 CARPACCIO A LA NOSTRA MANERA - 1615 STEAK TÀRTAR - 1740 COSTELLETES DE CABRIT A A MILANESA - 1420 FILET DE VEDELLA O BOU A LA GRAELLA - 2030 FILET DE VEDELLA O BOU AL VI NEGRE AMB FOIE FRESC - 2185 ENTRECOT A LA GRAELLA (VEDELLA) - 1640 ENTRECOT AL VI NEGRE AMB CEBA CONFITADA - 1690 CERVELLETS DE BE A LA ROMANA - 1145 RONYONS DE BE AMB ALL I JULIVERT - 1290 BOTIFARRA A LA GRAELLA AMB ESCALIVADA - 875 PERDIU AMB FARCELLETS DE COL - 1625 FETGE DE CABRIT AMB CEBA - 1075 PEUS DE PORC AMB FREDOLICS - 950 TRUITES [:] PATATA I CEBA, CARXOFES, ALLS TENDRES, CEBA - 585 COCA DEL MARESME TORRADA AMB TOMÀQUET - 380