[-] Normes de transcripció
- Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
- Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
- No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
- Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
- Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
- Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
- Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
- Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
- Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
- Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
- Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".
Scripto | Transcribe Page
Carta del Restaurant l'Olivé
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3211
« Document anterior | Document següent »
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual.
RESTAURANT L'OLIVÉ Muntaner, 171 (xamfrà Còrsega) - Tels. 430 90 27-322 98 47. Fax. 419 74 62 - 08036 Barcelona ANGULES (AMANIDA O BILBAÏNA) - 2980 AMANIDA L'OLIVE - 850 AMANIDA PROVENÇAL (VERDA) - 705 XATONADA L'OLIVE - 785 CROQUETES DE SENGLAR AMB MELMELADA DE NABIUS - 990 BACALLÀ ESQUEIXAT - 945 SOPA DE PEIX - 950 SOPA DE CEBA - 700 SOPA DE GALETS AMB PILOTETES - 650 CARGOLS A LA LLAUNA - 1400 PERNIL D'ÀNEC - 1260 PATÉ ARANÈS A L'ESTIL DE "ET RESTILLÉ" - 800 COCA DEL MARESME AMB PERNIL - 2160 COCA DEL MARESME AMB ASSORTIT D'EMBOTITS - 1070 SALMÓ NORUEC MARINAT AMB SALSA DE RAVES - 1395 GAMBES AMB ALLET - 1450 ESCALIVADA - 810 BRANDADA DE BACALLÀ - 1260 PEBROTS "DEL PIQUILLO" FARCITS DE LLUÇ - 1070 BUNYOLS DE BACALLÀ - 1060 CALÇOTS ARREBOSSATS - 660 FAVES A LA CATALANA - 1275 FESOLETS FREGITS AMB CEBA I ANXOVES - 855 MONGETES DEL GANXET ENFILADISSES - 715 ESTOFAT DE PÈSOLS DEL MARESME - 1300 TRINXAT DE LA CERDANYA AMB ROSTES - 780 CANELONS DE LA CASA - 915 ALBERGINIES FARCIDES - 800 ESPINACS A LA CATALANA - 695 LLOBARRO AL FORN AMB CEBETES TENDRES - 2375 ARRÒS A L'ESTIL DE PALAFRUGELL - 1325 (NOMÉS MIGDIES LABORABLES).