Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant l'Olivé

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3211



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

RESTAURANT L'OLIVÉ Muntaner, 171 (xamfrà Còrsega) - Tels. 430 90 27-322 98 47. Fax. 419 74 62 - 08036 Barcelona ANGULES (AMANIDA O BILBAÏNA) - 2980 AMANIDA L'OLIVE - 850 AMANIDA PROVENÇAL (VERDA) - 705 XATONADA L'OLIVE - 785 CROQUETES DE SENGLAR AMB MELMELADA DE NABIUS - 990 BACALLÀ ESQUEIXAT - 945 SOPA DE PEIX - 950 SOPA DE CEBA - 700 SOPA DE GALETS AMB PILOTETES - 650 CARGOLS A LA LLAUNA - 1400 PERNIL D'ÀNEC - 1260 PATÉ ARANÈS A L'ESTIL DE "ET RESTILLÉ" - 800 COCA DEL MARESME AMB PERNIL - 2160 COCA DEL MARESME AMB ASSORTIT D'EMBOTITS - 1070 SALMÓ NORUEC MARINAT AMB SALSA DE RAVES - 1395 GAMBES AMB ALLET - 1450 ESCALIVADA - 810 BRANDADA DE BACALLÀ - 1260 PEBROTS "DEL PIQUILLO" FARCITS DE LLUÇ - 1070 BUNYOLS DE BACALLÀ - 1060 CALÇOTS ARREBOSSATS - 660 FAVES A LA CATALANA - 1275 FESOLETS FREGITS AMB CEBA I ANXOVES - 855 MONGETES DEL GANXET ENFILADISSES - 715 ESTOFAT DE PÈSOLS DEL MARESME - 1300 TRINXAT DE LA CERDANYA AMB ROSTES - 780 CANELONS DE LA CASA - 915 ALBERGINIES FARCIDES - 800 ESPINACS A LA CATALANA - 695 LLOBARRO AL FORN AMB CEBETES TENDRES - 2375 ARRÒS A L'ESTIL DE PALAFRUGELL - 1325 (NOMÉS MIGDIES LABORABLES).

Current Page Discussion [edit] [history]