Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant l'Oliana

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3107



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

L'OLIANA RESTAURANT Santaló, 54 Tels. 2010647 - 2013282 CREMA CATALANA - 510 MADUIXES AL GUST - 720 CIRERES - 490 PINYA NATURAL - 395 MOUSSE DE XOCOLATA - 595 MOUSSE DE GERD - 495 BAVAROISE DE PLÀTAN - 535 SUC DE TARONJA NATURAL - 495 DIDALETS L'OLIANA AMB NATA - 595 MIL FULLS DE MADUIXETES - 620 MIL FULLES DE TRUFA - 595 PASTIS DE FORMATGE FRESC - 565 PASTÍS TIRAMISU - 500 GELAT DE BISCUIT AMB XOCOLATA CALENTA - 585 GELAT DE FORMATGE - 575 GELAT D'ATMELLES TORTONI - 590 SORBET DE MARC - MOET - 590 SORBET DE LLIMONA - 490 PROFITEROLS AMB XOCOLATA CALENTA - 510 GELAT DE CAFE - 490 GELAT DE XOCOLATA I VAINILLA - 495 SORBETS VARIATS - 490

Current Page Discussion [edit] [history]