[-] Normes de transcripció
- Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
- Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
- No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
- Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
- Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
- Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
- Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
- Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
- Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
- Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
- Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".
Scripto | Transcribe Page
Carta del Restaurant l'Oliana
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3106
« Document anterior | Document següent »
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual.
L'OLIANA RESTAURANT Santaló, 54 CREMA CATALANA - 510 FRESITAS AL GUSTO - 720 CEREZAS - 490 PIÑA NATURAL - 395 MOUSSE DE CHOCOLATE - 595 MOUSSE DE FRAMBUESA - 495 BAVAROISE DE PLATANO - 535 ZUMO DE NARANJA NATURAL - 495 TOCINILLOS DE CIELO, DE CAFÈ CON NATA - 595 MIL HOJAS DE FRESITAS - 620 MIL HOJAS DE TRUFA - 595 TARTA DE QUESO FRESCO - 565 TARTA TIRAMISÚ - 500 HELADO DE BISCUIT CON CHOCOLATE CALIENTE - 585 HELADO DE CAFE - 490 HELADO DE CHOCOLATE Y VAINILLA - 495 HELADO DE QUESO - 575 HELADO DE ALMENDRAS - TORTONI - 590 HELADO DE MARC - MOET - 590 SORBETE DE LIMÓN - 590 PROFITEROLES CON CHOCOLATE CALIENTE - 510 SORBETES VARIADOS - 490