Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant l'Oliana

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3106



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

L'OLIANA RESTAURANT Santaló, 54 CREMA CATALANA - 510 FRESITAS AL GUSTO - 720 CEREZAS - 490 PIÑA NATURAL - 395 MOUSSE DE CHOCOLATE - 595 MOUSSE DE FRAMBUESA - 495 BAVAROISE DE PLATANO - 535 ZUMO DE NARANJA NATURAL - 495 TOCINILLOS DE CIELO, DE CAFÈ CON NATA - 595 MIL HOJAS DE FRESITAS - 620 MIL HOJAS DE TRUFA - 595 TARTA DE QUESO FRESCO - 565 TARTA TIRAMISÚ - 500 HELADO DE BISCUIT CON CHOCOLATE CALIENTE - 585 HELADO DE CAFE - 490 HELADO DE CHOCOLATE Y VAINILLA - 495 HELADO DE QUESO - 575 HELADO DE ALMENDRAS - TORTONI - 590 HELADO DE MARC - MOET - 590 SORBETE DE LIMÓN - 590 PROFITEROLES CON CHOCOLATE CALIENTE - 510 SORBETES VARIADOS - 490

Current Page Discussion [edit] [history]