[-] Normes de transcripció
- Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
- Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
- No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
- Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
- Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
- Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
- Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
- Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
- Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
- Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
- Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".
Scripto | Transcribe Page
Carta del Restaurant Eugenia
CTB1_C21_0763_0002.jpg
« Document anterior | Document següent »
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual.
Sugerencias Ensalada de Pasta con Marisco [:]1.900 Lentejas con Sepia [:]1.350 Arroz Negro [:]1.900 Fideos con Bogabante mínimo 2 raciones [:]2.500 Lubina Fría [:]2.5000 Merluza con Pasas y Piñones [:]2.300 Dorada con Compota de Cebolla [:]3.000 Langostinos al Romescu de Cava [:]3.000 Frutos del Mar Almejas [:]2.200 Ostras [:]2.200 Mejillones al vapor [:]800 Caracoles de Mar [:]1.200 Dátiles de Mar [:]1.900 Crustaceos Langosta (100 gr.) [:]1.200 Langostinos (100 gr.) [:]1.100 Cigalas (100 gr.) [:]1.200 Gambas (100 gr.) [:]1000 Bogavante (100 gr.) [:]900 Clasicos Cambrils Entremeses de pescado Extra [:]6.800 Entremeses de pescado Normales [:]4.500 Paellas Paella Mixta [:]3.000 Paella de Mariscos [:]4.500 Arroz o Fideos a banda [:]1.400 Sopas Sopa de pescado [:]1.600 Consomé de pescado [:]600 Entrantes y Ensaladas Pastel de pescado [:]850 Ensalada Mixta [:]850 Esparragos [:]1.300 Endivias [:]800 Endivias Roquefort [:]1.200 Jamón de Jabugo [:]2.500 Ensalada de Aguacates y Palmitos [:]980 Pescados Lenguado (frito [:]2.800, menier [:]2.900 o plancha [:]2.800) Lubina (parrilla [:]3500, horno [:]3500 o Natural [:]3.500) Dorada (parrilla [:]3.500, horno [:]3.500 o a la sal [:]3.500) Merluza [:]2.300 Rape [:]2.300 Rodaballo [:]3.500 Pescaditos fritos [:]1.500 Salmonetes [:]1.700 Pulpitos [:]3.500 Calamanchines [:]2.200 Calamares a la romana [:]1.500 Carnes Filete de ternera a la brasa [:]2300 Entrecot a la parrilla [:]2.000 Costillas de Cordero [:]1.600 Lomo de Cerdo [:]1.250 Menú de Verano Carpaccio de pescado al aceite de Cava o Ensalada de verano Salteado de Sepions con Alcachofas o Fideos a Banda Suquet de Bogabante (mínimo 2 personas) o Suprema de Merluza con compota de Cebolla Pasteleria hecha en casa Vino y Agua Mineral incl. [:]4.500 I.V.A. 7% no incluido