Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant Eugenia

CTB1_C21_0763_0002.jpg



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

Sugerencias Ensalada de Pasta con Marisco [:]1.900 Lentejas con Sepia [:]1.350 Arroz Negro [:]1.900 Fideos con Bogabante mínimo 2 raciones [:]2.500 Lubina Fría [:]2.5000 Merluza con Pasas y Piñones [:]2.300 Dorada con Compota de Cebolla [:]3.000 Langostinos al Romescu de Cava [:]3.000 Frutos del Mar Almejas [:]2.200 Ostras [:]2.200 Mejillones al vapor [:]800 Caracoles de Mar [:]1.200 Dátiles de Mar [:]1.900 Crustaceos Langosta (100 gr.) [:]1.200 Langostinos (100 gr.) [:]1.100 Cigalas (100 gr.) [:]1.200 Gambas (100 gr.) [:]1000 Bogavante (100 gr.) [:]900 Clasicos Cambrils Entremeses de pescado Extra [:]6.800 Entremeses de pescado Normales [:]4.500 Paellas Paella Mixta [:]3.000 Paella de Mariscos [:]4.500 Arroz o Fideos a banda [:]1.400 Sopas Sopa de pescado [:]1.600 Consomé de pescado [:]600 Entrantes y Ensaladas Pastel de pescado [:]850 Ensalada Mixta [:]850 Esparragos [:]1.300 Endivias [:]800 Endivias Roquefort [:]1.200 Jamón de Jabugo [:]2.500 Ensalada de Aguacates y Palmitos [:]980 Pescados Lenguado (frito [:]2.800, menier [:]2.900 o plancha [:]2.800) Lubina (parrilla [:]3500, horno [:]3500 o Natural [:]3.500) Dorada (parrilla [:]3.500, horno [:]3.500 o a la sal [:]3.500) Merluza [:]2.300 Rape [:]2.300 Rodaballo [:]3.500 Pescaditos fritos [:]1.500 Salmonetes [:]1.700 Pulpitos [:]3.500 Calamanchines [:]2.200 Calamares a la romana [:]1.500 Carnes Filete de ternera a la brasa [:]2300 Entrecot a la parrilla [:]2.000 Costillas de Cordero [:]1.600 Lomo de Cerdo [:]1.250 Menú de Verano Carpaccio de pescado al aceite de Cava o Ensalada de verano Salteado de Sepions con Alcachofas o Fideos a Banda Suquet de Bogabante (mínimo 2 personas) o Suprema de Merluza con compota de Cebolla Pasteleria hecha en casa Vino y Agua Mineral incl. [:]4.500 I.V.A. 7% no incluido

Current Page Discussion [edit] [history]