Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant Casa Leopoldo

7380c8670af54ef558c79e3d0fbf35ec.jpg



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

Variado de Salmón ahumado serrano y anxoas 3.000 jamón Ibérico 3.000 Habitas salteadas 1.500 Fabes a la Catalana 1.500 Sopa de Pescados 1.650 llanegas salteadas con butifarritas 2.500 CoGollos de lechuga con jamón y anxoas 1.750 Revuelto de ajos tiernos con Gambas 1.500 Tortilla de jamón y marisco 1.250 Truita de llanqueta 1.500 Tostada con jamón y anchoas 1.750 Tallarinas de mar 1.250 Fregit de llanqueta 1.000 Albóndigas con Sepia y Gambas 1.750 Peus de Porc amb llanegas 1.750 Rabo de buey estofado 1.850 Tripa i cap i pota 1.250 Filete de Ternera 2.500 chuletitas de cabrito plancha o rebozadas 2.000 Plancha variada de costillitas filete sesos y Riñones. 2.500 IVA no incluido

Current Page Discussion [edit] [history]