Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant Petit Mercat

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/6452



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

GAZPACHO ANDALUZ [:] 675 ENSALADA DE COLIFLOR AL CURRY [:] 725 ENSALADA DE CRUDITES CON QUESO DE CABRA [:] 850 ENSALADA DE AGUACATE Y CHAMPIÑONES [:] 775 ENSALADA MEDITERRANEA A LA CREMA DE MOSTAZA [:] 825 CREPS RELLENAS DE ESPINACAS AL ROQUEFORT [:] 875 CANELONES FRIOS DE: ATUN, PIMIENTO Y HUEVO [:] 825 PATE DE HIGADITOS TRUFADOS AL OPORTO [:] 950 PLATO DE AHUMADOS. 2 PERSONAS [:] 1.600 PIMIENTOS DEL PIQUILLO RELLENOS DE BRIE [:] 800 CAMEMBERT REBOZADO CON CONFITURA DE FRESA [:] 1.100 SUFFLE DE ESPARRAGOS Y QUESO [:] 775 GAMBAS AL AJILLO [:] 1.200 ESPIRALES TRICOLOR A LA CREMA DE PUERROS [:] 950 ANCAS DE RANA CON AJO Y PEREJIL [:] 1250 REVOLTILLO DE BERENJENAS Y PIMIENTO [:] 775

Current Page Discussion [edit] [history]