[-] Normes de transcripció
- Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
- Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
- No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
- Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
- Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
- Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
- Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
- Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
- Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
- Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
- Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".
Scripto | Transcribe Page
Carta del Restaurant Petit Mercat
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/6452
« Document anterior | Document següent »
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual.
GAZPACHO ANDALUZ [:] 675 ENSALADA DE COLIFLOR AL CURRY [:] 725 ENSALADA DE CRUDITES CON QUESO DE CABRA [:] 850 ENSALADA DE AGUACATE Y CHAMPIÑONES [:] 775 ENSALADA MEDITERRANEA A LA CREMA DE MOSTAZA [:] 825 CREPS RELLENAS DE ESPINACAS AL ROQUEFORT [:] 875 CANELONES FRIOS DE: ATUN, PIMIENTO Y HUEVO [:] 825 PATE DE HIGADITOS TRUFADOS AL OPORTO [:] 950 PLATO DE AHUMADOS. 2 PERSONAS [:] 1.600 PIMIENTOS DEL PIQUILLO RELLENOS DE BRIE [:] 800 CAMEMBERT REBOZADO CON CONFITURA DE FRESA [:] 1.100 SUFFLE DE ESPARRAGOS Y QUESO [:] 775 GAMBAS AL AJILLO [:] 1.200 ESPIRALES TRICOLOR A LA CREMA DE PUERROS [:] 950 ANCAS DE RANA CON AJO Y PEREJIL [:] 1250 REVOLTILLO DE BERENJENAS Y PIMIENTO [:] 775