Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant Passadís del Pep

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/444



Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

[Fundació Institut Català de la Cuina. Número Registre: 0038 / 1980 - 1990. Donació de Miquel Sen: cartes de restaurants de Catalunya.]

CARTA

Sopa de peix [:] 250 Sopa de ceba [:] 225 Espinacs a la catalana [:] 250 Panolles al roquefort [:] 375 Fabes a la catalana [:] 275 Cigrons amb tripa [:] 240 Assortit de fumats [:] 525 Bacallà amb xanfaina [:] 450 Petxina de peix amb beixamel [:] 395 Pernil Serrano [:] 625 Filet de bou al pebre verd [:] 725 Entrecotte a l'estragó o roquefort [:] 650 Cunill a la rabiosa [:] 400 Ternasco [:] 650 Rap amb pinya [:] 600 Lluç amb fruits secs [:] 600

RESTAURANT PASSADIS DEL PEP

Current Page Discussion [edit] [history]