[-] Normes de transcripció
- Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
- Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
- No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
- Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
- Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
- Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
- Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
- Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
- Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
- Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
- Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".
Scripto | Transcribe Page
Carta del Restaurant Passadís del Pep
http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/444
La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.
Transcripció de la pàgina actual.
[Fundació Institut Català de la Cuina. Número Registre: 0038 / 1980 - 1990. Donació de Miquel Sen: cartes de restaurants de Catalunya.]
CARTA
Sopa de peix [:] 250 Sopa de ceba [:] 225 Espinacs a la catalana [:] 250 Panolles al roquefort [:] 375 Fabes a la catalana [:] 275 Cigrons amb tripa [:] 240 Assortit de fumats [:] 525 Bacallà amb xanfaina [:] 450 Petxina de peix amb beixamel [:] 395 Pernil Serrano [:] 625 Filet de bou al pebre verd [:] 725 Entrecotte a l'estragó o roquefort [:] 650 Cunill a la rabiosa [:] 400 Ternasco [:] 650 Rap amb pinya [:] 600 Lluç amb fruits secs [:] 600
RESTAURANT PASSADIS DEL PEP