Search

[-]  Normes de transcripció

  1. Respecteu escrupolosament el text. Escriviu exactament allò que hi veieu, sense corregir els errors que hi trobeu.
  2. Guardeu el vostre treball amb freqüència amb el botó "Deseu la transcripció". Si navegueu fora de la pàgina de transcripció, podeu perdre el vostre text.
  3. No us preocupeu del format. El camp de transcripció no inclou eines de format. Els salts de línia són opcionals, però en la versió final no es guardaran.
  4. Si una paraula o frase és il·legible, escriviu-hi [il·legible] o indiqueu la vostra interpretació així: "... esperant poder [treballar?] plegats".
  5. Si al final de línia hi ha una paraula amb guionet de separació de síl·laba, escriviu la paraula sense el guionet excepte si és al final de la pàgina i no podeu deduir-la.
  6. Indiqueu entre claudàtors [] els incisos que a l'original apareixen afegits al marge o entre línies (anotacions, dedicatòries...) i les paraules o frases ratllades. Si es tracta d’un dibuix ho especificarem: “Por donde sube el [Dibuix d'un tren]”
  7. Incloeu notes entre claudàtors [] si és necessari, per exemple [Sense text].
  8. Si trobeu text orientat verticalment, transcriviu primer el text orientat horitzontalment i després el vertical.
  9. Separeu el plat i el seu preu amb 2 punts entre claudàtors: “La dotzena de garoines[:]1000”
  10. Si us trobeu cartes de vins o de postres independents, transcriviu-les a continuació de la carta.
  11. Reviseu la transcripció i quan considereu que és correcta, feu clic al botó "Finalitzar i enviar la transcripció".

Scripto | Transcribe Page

Log in to Scripto | Recent changes | View item | View file

Carta del Restaurant l'Olivé

http://mdc.csuc.cat/utils/getfile/collection/restaurants/id/3225



« Document anterior  |  Document següent »

La transcripció d'aquesta pàgina ja ha finalitzat. Si voleu col·laborar escolliu un altre ítem per transcriure.

Transcripció de la pàgina actual.    

RESTAURANT L'OLIVÉ PIÑA NATURAL - 395 PERA RELLENA CON HELADO DE CHOCOLATE- 520 ZUMO DE NARANJA - 495 FRESAS AL GUSTO - 680 QUESO MANCHEGO - SECO - 535 CREMA CATALANA - 510 FLAN - 400 MOUSSE DE CHOCOLATE - 595 BAVAROISE DE PLATAN - 535 TARTA DE MANZANA DE LA CASA - 535 TARTA DE WHISKY - 535 TARTA DE QUESO DE LA CASA - 535 "PROFITEROLES" CON CHOCOLATE CALIENTE 510 HELADO AL CAFE DE PARÍS - 535 HELADO DE QUESO - 510 HELADO DE BISCUIT CON CHOCOLATE CALIENTE - 585 HELADO DE AVELLANAS - 510 SORBETE DE MARC (MOET) - 590 SORBETE DE LIMÓN - 490 PASAS BORRACHAS CON RON Y NATA - 480 "MEL I MATÓ" - 515 POSTRE DE MÚSICO CON MALVASIA, VINO RANCIO O GARNACHA - 555

Current Page Discussion [edit] [history]